In memoriam Pavel Kozak

Programare Online

Va asteptam sa ne contactati pe telefon , email sau folosind form-ul de jos:

Pavel Kozak, o personalitate marcanta a timpurilor noastre care in tinerete suferind de o boala cronica de piele, a avut tenacitatea si perseverenta de a cauta raspunsuri pentu ameliorarea suferintelor. Printr-o munca tenace de cercetare si experiment, scolit si primind informatii de la personalitati medicale si farmaceutice de renume, si cu sclipirile unei genialitati personale, in decursul timpului a descoperit si pus la punct metoda care ii poarta numele. Si-a inceput activitatea nerecunoscut de nimeni si neajutat, in Romania, vindecandu-se pe sine si pe fosti colegi de suferinta. Rezultatele favorabile l-au facut sa inteleaga mesajul ca metoda trebuie extinsa si la alti suferinzi pentru a da si altora o raza de speranta.

Primele informatii despre aceasta noua posibilitate de tratament a inceput in 1967 prin articole de presa (ex. Flacara). Rezultatele obtinute, numarul mare de bolnavi tratati si vindecati, solicitarile exprese de acces la metoda respectiva ale bolnavilor, au obligat autoritatile competente de la vremea respectiva, de a lua in considerare existenta metodei respective si de a organiza la spitalul Fundeni testari supravegheate de comisii medicale autorizate in 1977-1979. Rezultatele fiind de necontestat a primit titlul de cercetator stiintific gradul I al Romaniei, de asemenea a primit invitatia de a participa la Congresul Atlantic de Dermatologie de la Montreal, Canada 1979, in premiera pentru dermatologia romaneasca. Rezultatele prezentate la congres au primit confirmarea unanima a validitatii metodei. Informatiile primite din tara si exasperat de piedicile puse de autoritati, l-au determinat sa ramana in strainatate cu acelasi mesaj ‘vindecarea bolnavilor dermatologici’; initial in Germania unde a lucrat in clinici cu aceleasi rezultate spectaculoase recunoscute de presa internationala si locala, dovada fiind articolele din reviste prestigioase precum revista “Stern” in care s-a povestit cu lux de amanunte, intr-o desfasurare rareori intalnita si alocata pentru serviciile medicale, etc.

Gradul de adresabilitate a cuprins bolnavi din tarile europene ca Anglia, Olanda, tarile Scandinave, Franta, Italia, precum si din Australia, Japonia., America de Sud si nu in ultimul rand Canada si SUA. Succesul obtinut in rezolvarea problemelor dermatologice ale bolnavilor din ultimele doua tari a fost recunoscut de Parlamentul Canadian, unde a fost facut membru de onoare, si in Congresul SUA, invitat fiind de catre presedintele in exercitiu la data respectiva, Ronald Regan, care a si sponsorizat personal doua cazuri de copii bolnavi. Aceasta invitatie a fost ca o recunoastere oficiala a rezultatelor obtinute in tratamentul bolilor de piele prin metoda Kozak.

De tratamentele lui au beneficiat cu rezultate spectaculoase actori, sportivi, muzicieni si alte personalitati din diferite medii de activitate cu rasunet international. Din motive de sanatate a plecat in Spania, in institutul deschis la Cabanelles, unde a desfasurat aceeasi activitate prestigioasa avand rezultate exceptionale in maladiile considerate incurabile ca epidermoliza buloasa simplex, sclerodermie, dermatita atopica, etc .

Anul revolutiei 1989, deschiderea granitelor si schimbarea regimului, i-a permis revenirea in tara desfasurandu-si inca activitatea medicala in Spania pana in 1998 cand a deschis cabinetul ‘Dermatonou Pavel Kozak’ in Bucuresti, pe str. Plantelor, cabinet care functioneaza in continuare dupa intreaga metoda Pavel Kozak.

Suna-ne:

(+4) 021 320 3002
Program Clinica / Consultatii, Farmacie, Secretariat
Luni, Miercuri, Vineri: 11:00 – 15:00
Marti, Joi: 14:00 – 17:00
Sambata, Duminica: Inchis

Trimite-ne email:

contact [@] kozak-dermato.ro
24/7/365

Contact Rapid

Contacteaza-ne!

Pentru a face o programare Astazi:

  • (+4) 021 320 3002

Medical Associations Jurnals, Medical Reports, Remarks, Notes

“…Pavel Kozak a lay person, in West Germanu. A number of pacients from Canada were trated by Kozak and some were judged by Canadian dermatologists to have improved…” – Canadian Medical Association Journal

Canadian Medical Association Journal

Finally, and perhaps most importantly, one must take cognizance of the value of empirical treatment

Report to Minister of National Defence on The Status of Vital Klinik, West Germany
Anfragen aus dem Lescerkreis

Ladies and gentlemen: I am certain you are familiar with the work of Pavel Kozak, the biologist who has become the focus of some public attention because of his pioneering work in the treatment of the chronic skin disease

Remarks by the Honourable Larry Grossman Minister of Health to Hospital for sick children Friday 10 march 1982

Newsletter

(Nu împărtășim datele dvs. cu nimeni și le folosim doar în scopul prevăzut)