Cuvant Inainte

Metoda Kozak trateaza de peste 50 ani bolile de piele considerate incurabile. In acest timp si-a dovedit eficienta precum si siguranta in rezolvarea bolilor dermatologice.

Pacientii pe care odinioara i-a tratat tatal meu au raspandit vestea si speranta de vindecare incepand cu anii 60′, ca exista o cale sanatoasa si noua pt rezolvarea problemelor lor de piele.

Dupa Testarea Metodei Kozak la Institutul Fundeni 1977-1979, Pavel Kozak este invitat sa-si reprezinte tara la Congresul Dermatologic al Tarilor Atlantice de la Montreal (1979).

Din acel moment Pavel Kozak, Cercetator de Gradul 1 al tarii, ramane in Strainatate ducand un razboi asiduu in interesul pacientilor de pretudindeni pt a face cunoscuta Metoda lui, care reprezenta o cale noua pt a vindeca Suferinzi de boli de piele.

Asadar, dupa aproape 20 ani de a lucra in diferite Institutii Medicale din intreaga Europa, SUA, Canada, Pavel Kozak deschide clinica numita Dermatonou Pavel Kozak, impreuna cu familia si un colectiv de medici (Dr. Anca Balanescu, medic primar dermatolog fosta specialista din cadrul experimentului de la Institutul Fundeni 1977-1979 si Dr. Daniela Grigoriu, Medic Specialist de Medicina Interna).

Din acea data si la aceasta institutie m-am specializat in tratatea bolilor de piele alaturi de colectivul de medici, dar in principal sub supravegherea atenta a Tatalui, fiind proaspat absolvent de medicina din anul 1998.
In anul 2003 dupa decesul Tatalui, am ramas sa continui munca acestuia in tratamentul bolilor de piele la adresa clinicii din Strada Plantelor unde sunt de gasit pana si in ziua de azi.

In ultimii ani am incercat sa reculeg toate formulele de tratament ale tatalui meu si sa ameliorez personal formulele incat Remediile Dr Kozak sa fie la inaltimea cerintelor pietii dar si sa isi mentina eficacitatea raspunsului terapeutic versus o toxicitate minima medicamentoasa in procesul de vindecare.

Sper sa fi raspuns la multe din intrebarile dvs. despre demersul Metodei Kozak, dar si povestea familiei noastre, fara de care aceasta Metoda de Tratament, nu ar mai fi existat in ziua de azi.

In caz ca aveti intrebari suplimentare despre istoric sau doriti indrumare medicala personala, asteptam cu drag mesajele dvs.

Va urez multa sanatate,
Dr. Kozak Petre Laurentiu

Intrebari Frecvente:

Rezolvarea cu prioritate a formelor acute si cronice de boli de piele genetice sau dobandite, pentru care medicina clasica este neputincioasa atacand atat expresia cutanata a bolii cat si actionandu-se asupra cauzei de producere a bolilor, atat pe cale interna cat si externa. Tratamentul Kozak si-a dovedit eficienta in timp asupra unor categorii de boli care in medicina clasica beneficiaza doar de alternativa chirurgicala sau de supraveghere in mediul controlat clinic.           Dr. Petre Kozak – Director Clinica

  1. Topice compuse din substante cunoscute si utilizate si pana acum, prezente in farmacopee, combinate strict in raport de forma clinica si diagnostic.
  2. Tehnica de aplicare a topicelor are o anumita metodologie in raport cu produsul ales si forma clinica a bolii.
  3. Regimul alimentar de crutare este o parte obligatorie a schemei.
  4. Principiul metodei este:  localizarea si oprirea procesului patologic cutanat la zona de aparitie a bolii; +  regenerarea cutanata cat mai aproape de normal si/sau chiar normal;

Metoda Kozak reprezinta rezultatul a 35 de ani de experienta si practica ce a adus lumina si speranta pentru multe categorii de bolnavi.

Cateva dintre avatajele Metodei Kozak sunt:

 • timpul scurt pana la obtinerea rezultatului ;
 • toxicitate minima pentru economia organismului;
 • recidivele (l0% – 15% din cazuri) se stapanesc cu usurinta;
 • vindeca, amelioreaza si/sau opreste evolutia procesului patologic;
 • bolnavul este avizat asupra tuturor aspectelor si incepe tratamentul in cunostinta de cauza;

Aceste produse se concep pe baza unei consultatii unde are loc o analiza amanuntita a tegumentului, in acord cu starea de ansamblu al pacientului.
In concordanta cu dorintele si acceptul acestuia, se stabilesc premizele dar si demersul fiecarei terapii de recuperare a pielii.
In functie de rezultatele dorite, se recomanda si linia principiilor interne care sa acompanieze si sa amelioreze procesul de vindecare.
Preocuparea medicului este sa se optimizeze formula medicamentoasa astfel incat beneficiul sa fie maxim, dar cu o toxicitate cutanata minima care sa nu influenteze negativ procesul de vindecare.
Trebuie spus insa ca in anumite afectiuni se folosesc si in mod obligatoriu principii medicamentoase de sinteza pentru un raspuns rapid si eficient, care sa stopeze simptomele bolii.

Contacteaza-ne!

Pentru a face o programare Astazi:

 • (+4) 021 320 3002

Medical Associations Jurnals, Medical Reports, Remarks, Notes

“…Pavel Kozak a lay person, in West Germanu. A number of pacients from Canada were trated by Kozak and some were judged by Canadian dermatologists to have improved…” – Canadian Medical Association Journal

Canadian Medical Association Journal

Finally, and perhaps most importantly, one must take cognizance of the value of empirical treatment

Report to Minister of National Defence on The Status of Vital Klinik, West Germany
Anfragen aus dem Lescerkreis

Ladies and gentlemen: I am certain you are familiar with the work of Pavel Kozak, the biologist who has become the focus of some public attention because of his pioneering work in the treatment of the chronic skin disease

Remarks by the Honourable Larry Grossman Minister of Health to Hospital for sick children Friday 10 march 1982

Newsletter

(Nu împărtășim datele dvs. cu nimeni și le folosim doar în scopul prevăzut)